You are here

Add new comment

Error message

  • Deprecated function: Optional parameter $terms declared before required parameter $node is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/alumni/neduz/drupal-7.73/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $args declared before required parameter $node is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/alumni/neduz/drupal-7.73/includes/bootstrap.inc).

Bedankt voor de snelle reactie en uitleg! woon zelf in nederland 20km van de belgische grens.. helaas heb ik mijn stick nog niet werkend gekregen.. zit op Ubuntu 8.04.. heb jou stappen plan gevolgt maar aangezien ik nietzo erg thuis ben met nieuwe dingen installeren lukt het allemaal nog niet echt.. om maar en voorbeeld te noemen: de drivers zitten allemaal in een tar.gz file.. dus daar weet ik eigenlijk al geen raad mee.. ook niet alle codes werken die ik tegen kom.
Zit ook op het Ubuntu forum maar heb ik verder nog geen oplossing.. zou jij me misschien even op weg kunnen helpen? Msn vind ik ook prima.. maar ben gewoon erg benieuwd hoe die stick hier werkt.. en zou het erg op prijs stellen!
Hoop nog watvanje tehoren :)
Mvg,Randy.